Σπανούλης : Βασίλης Σπανούλης : «Κανείς δεν ξέρει» - Ειδήσεις - νέα ... : Τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του βάζει ο βασίλης σπανούλης, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του.

Σπανούλης : Βασίλης Σπανούλης : «Κανείς δεν ξέρει» - Ειδήσεις - νέα ... : Τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του βάζει ο βασίλης σπανούλης, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του.. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ολυμπιακό και αφήνει να εννοηθεί ότι τα σταματάει το μπάσκετ. Όλα δείχνουν ότι ο σπανούλης χάνει το προολυμπιακό! Είμαστε τυχεροί που τους απολαμβάνουμε την ίδια στιγμή. Ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 τίτλους στην τεράστια καριέρα του έριξε ο βασίλη σπανούλης. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης!

Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ολυμπιακό και αφήνει να εννοηθεί ότι τα σταματάει το μπάσκετ. Ο σπανούλης, για να γίνει «παικτικά» σπανούλης, έχυσε τόνους ιδρώτα, έγινε ένας ολοκληρωμένος περιφερειακός, γεγονός που αποτυπώθηκε εύγλωττα από την αλματώδη βελτίωση των ατομικών. Τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του βάζει ο βασίλης σπανούλης, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του. Το απόγευμα του σαββάτου ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram ότι.

Σπανούλης : «Η στιγμή της αποχώρησής μου θα έρθει ...
Σπανούλης : «Η στιγμή της αποχώρησής μου θα έρθει ... from www.tanea.gr
Είμαστε τυχεροί που τους απολαμβάνουμε την ίδια στιγμή. Να ντρέπονται εκείνοι που βρίζουν οικογένειες. Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. Το νικητήριο τρίποντο του σπανούλη. Βασίλης σπανούλης γιάννης αντετοκούνμπο γιώργος πρίντεζης δημήτρης διαμαντίδης. This opens in a new window. Το απόγευμα του σαββάτου ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram ότι. Παρότι έφηβος ψυχικά, το σώμα του έδωσε την εντολή για το φινάλε μιας σπουδαίας καριέρας.

Το απόγευμα του σαββάτου ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram ότι.

Είμαστε τυχεροί που τους απολαμβάνουμε την ίδια στιγμή. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Πιάνει λιμάνι ο σπανούλης μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει ο βασίλης σπανούλης τριετές συμβόλαιο στον ολυμπιακό, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που θα φτάσουν τα 2.700.000 ευρώ. Ο σπανούλης, για να γίνει «παικτικά» σπανούλης, έχυσε τόνους ιδρώτα, έγινε ένας ολοκληρωμένος περιφερειακός, γεγονός που αποτυπώθηκε εύγλωττα από την αλματώδη βελτίωση των ατομικών. Ο σπανούλης όλων μας… to πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για τον βασίλη σπανούλη. O 39χρονος αρχηγός του ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι σταματάει στο μπάσκετ μετά από συνάντηση που είχε με τους αδελφούς αγγελόπουλους. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Όταν ο σπανούλης έκρινε τους τελικούς του 2016 (vids). Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» με τις 4 ασίστ. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. Ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνει την κορυφή του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στην α1 επί εσακε από το βράδυ της κυριακής (6/1). Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Το απόγευμα του σαββάτου ο βασίλης σπανούλης γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο. Ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνει την κορυφή του πίνακα των παικτών με τις περισσότερες ασίστ στην α1 επί εσακε από το βράδυ της κυριακής (6/1). Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας.

Σπανούλης και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί για άλλα δύο ...
Σπανούλης και Ολυμπιακός συνεχίζουν μαζί για άλλα δύο ... from www.1069.gr
Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. O 39χρονος αρχηγός του ολυμπιακού έκανε γνωστό ότι σταματάει στο μπάσκετ μετά από συνάντηση που είχε με τους αδελφούς αγγελόπουλους. Είμαστε τόσο αγαπημένοι και θέλαμε μια μεγάλη οικογένεια και δόξα τω θεό την έχουμε τονίζει ο βασίλης σπανούλης προσθέτοντας ότι τα παιδιά τον κάνουν ακόμα πιο υπεύθυνο. Παρότι έφηβος ψυχικά, το σώμα του έδωσε την εντολή για το φινάλε μιας σπουδαίας καριέρας. Όταν ο σπανούλης έκρινε τους τελικούς του 2016 (vids). Είμαστε τυχεροί που τους απολαμβάνουμε την ίδια στιγμή. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» με τις 4 ασίστ.

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του.

Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την απόφασή του να βάλει τέλος στην καριέρα του. 48 302 tykkäystä · 2 puhuu tästä. Είμαστε τόσο αγαπημένοι και θέλαμε μια μεγάλη οικογένεια και δόξα τω θεό την έχουμε τονίζει ο βασίλης σπανούλης προσθέτοντας ότι τα παιδιά τον κάνουν ακόμα πιο υπεύθυνο. Η fiba με ένα βίντεο από τις καλύτερες στιγμές του… Ο σπανούλης όλων μας… to πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για τον βασίλη σπανούλη. Όταν ο σπανούλης έκρινε τους τελικούς του 2016 (vids). Ο σπανούλης, για να γίνει «παικτικά» σπανούλης, έχυσε τόνους ιδρώτα, έγινε ένας ολοκληρωμένος περιφερειακός, γεγονός που αποτυπώθηκε εύγλωττα από την αλματώδη βελτίωση των ατομικών. Το απόγευμα του σαββάτου ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram ότι. Όλα δείχνουν ότι ο σπανούλης χάνει το προολυμπιακό! Την απόφαση να βάλει τέλος σε μια τρομερή καριέρα σε ηλικία 39 ετών, αν και έμοιαζαν όλα ανοιχτά για το μέλλον του στον ολυμπιακό. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». This opens in a new window. Πιάνει λιμάνι ο σπανούλης μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει ο βασίλης σπανούλης τριετές συμβόλαιο στον ολυμπιακό, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που θα φτάσουν τα 2.700.000 ευρώ.

Ο σπανούλης έδεσε τα χέρια του πιτίνο, που δίνει μάχη με τον χρόνο. Όταν ο σπανούλης έκρινε τους τελικούς του 2016 (vids). Το απόγευμα του σαββάτου ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram ότι. Να ντρέπονται εκείνοι που βρίζουν οικογένειες. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του.

Ραζνάτοβιτς: «Το σκέφτεται ο Σπανούλης...»
Ραζνάτοβιτς: «Το σκέφτεται ο Σπανούλης...» from www.gavros.gr
Ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της ελλάδας και της ευρώπης, ο βασίλης σπανούλης, κρεμά τα παπούτσια του. Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ολυμπιακό και αφήνει να εννοηθεί ότι τα σταματάει το μπάσκετ. Ο σπανούλης όλων μας… to πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για τον βασίλη σπανούλη. Τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του βάζει ο βασίλης σπανούλης, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του. This opens in a new window. Παρότι έφηβος ψυχικά, το σώμα του έδωσε την εντολή για το φινάλε μιας σπουδαίας καριέρας. Το μήνυμα της fiba για την επιστροφή του στην εθνική ελλάδας. Το απόγευμα του σαββάτου ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram ότι.

Πιάνει λιμάνι ο σπανούλης μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει ο βασίλης σπανούλης τριετές συμβόλαιο στον ολυμπιακό, με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που θα φτάσουν τα 2.700.000 ευρώ.

Ο βασίλης σπανούλης ανακοίνωσε το μεσημέρι του σαββάτου (26/6) μέσω άλλωστε ο βασίλης σπανούλης είναι το πρότυπό του. Όλα δείχνουν ότι ο σπανούλης χάνει το προολυμπιακό! Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία του με την. Τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του βάζει ο βασίλης σπανούλης, όπως ανακοίνωσε με ανάρτησή του. Αποχωρεί από τα παρκέ ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης! Βασίλης σπανούλης γιάννης αντετοκούνμπο γιώργος πρίντεζης δημήτρης διαμαντίδης. Παίζει ως πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ εξίσου. «το μπάσκετ μου χάρισε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι». Να ντρέπονται εκείνοι που βρίζουν οικογένειες. Το απόγευμα του σαββάτου ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram ότι. Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε το είδωλό του. Το νικητήριο τρίποντο του σπανούλη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama